fromhearttohands.blogg.se - samma visa varje år.
samma visa varje år.

0kommentarer

När december kommer säger jag till mig själv varje år att "detta ska bli den bästa julen" och "iår ska jag vara ute i god tid så jag slipper stressa" men ändå blir det samma visa varje år.
Uppenbarligen tänker jag inte på att man har andra krav på sig och andra saker att göra än att bara julmysa hemma, tyvärr.
I Norge har jag hört att man bara betalar hälften av skatten i december månad för att folket ska ha pengar för julhelgen. Kan inte det införas i Sverige också fast att man bara jobbar eller går i skolan halva dagarna så man hinner allt man vill.
Med åtta dagar kvar till julafton känner jag mig lite besviken att jag inte ens har hunnit baka lussebullar!
Skolan verkar inte heller ha en tanke på att folk har andra saker då dom lägger stora uppgifter innan och under julhelgen...hallå, jag är inte mer än människa!!

Dock kan jag med glädje snart pusta ut och vara stolt över beställningen på 40(!!) julkrubbor som snart är klara och ska levereras! Efter tisdag kommer jag förmodligen aldrig i hela mitt liv göra en enda stjärna till :P

Alla Jesusbarn, stjärnor och bottnar är iallafall klara. Kvar är bara att putsa och måla Josef och Maria och sen sätta ihop allt!

Dock lär jag mig också varje år en annan sak.
Trots all besvikelse över allt som inte hinns med kan jag med varmt hjärta känna julens glädje.
Julen handlar trots allt inte om klappar och pynt och de perfekta lussebullarna, den handlar om så mycket mer!
Jag citerar en känd, grön varelse:REMEMBER THE REASON FOR THE SEASON! <3
 
 

Kommentera

Publiceras ej