fromhearttohands.blogg.se - pyssel sprider sig som en smitta.
pyssel sprider sig som en smitta.

3kommentarer

Idag när jag snurrade på runt på en random pysselblogg höll jag på att svälja min tunga när min egen bild på mitt eget pyssel helt plötsligt dök upp!
Jag blev både glad och smickrad över att någon har inspirerats av något som jag har gjort men samtidigt blev jag lite irriterad att någon har stulit min bild!

Så här efter kommer jag sätta "watermarks" på mina bilder med färdiga resultat, precis som en konstnär sätter sin signatur på sina verk :D
Detta råder jag till alla som lägger ut bilder på egna verk!


3 kommentarer

Annica

04 Dec 2013 13:22

Låter som en bra idé! Då skyddar ju du ditt mästerverk! :D Eller ja, dina mästerverk! :p

Svar: Jaa! :PFår göra det hädanefter :D
Malin Pettersson

gella

04 Dec 2013 15:09

Bra idé! En del skriver ju också på bloggen något i stil med att det är ok att låna bilder, bara man hänvisar till bloggen de tagit den ifrån.

Svar: Jaa precis det kan man ju göra! :DDock betyder ju inte det att alla kommer göra det :/
Malin Pettersson

Jeanette

04 Dec 2013 18:15

Tråkigt när sånt händer... Bra idé med att märka bilderna, ska börja göra detsamma nu. Man kan ju åtminstone fråga om det är okey att man lägger upp bilden på sin blogg (med hänvisning till sidan man tagit den från) och får man ett nej så då får man ju ta det.

Svar: Ja precis!Även om det kanske inte spelar jättestor roll för den som har tagit bilden så kan man ändå vara sjysst :)
Jag har inte jättemycket emot att folk delar vidare mina bilder men man vill ju gärna få vara med och visa var den har kommit från och man får passa på att göra lite reklam för sig själv för det är ändå jag som har lagt ner tid och energi på att prestera något :)
Malin Pettersson

Kommentera

Publiceras ej